21 Mart 2017 Salı

İBB Florya Sosyal Tesisleri

Florya kimine göre lüks bir yerleşim yeridir kimine göre de lüks restaurant ve cafeleri ile meşhurdur. Ama bir de İBB' nin getirmiş olduğu güzellik vardır ki gelir düzeyi ne olursa olsun her kesime hitap eden birkaç yeri vardır. Onlardan biri: İBB FLORYA SOSYAL TESİSLERİ
Florya'da yeşil ile mavinin içiçe olduğu büyük bir alanda kurulu sosyal tesisler. İçerisinde yürüyüş alanı, cafe, restaurant, açık & kapalı düğün salonu, botanik bahçe gibi birçok farklı etkinlik alanları bulunuyor. Ciddi manada geniş bir yözölçümüne sahip olduğu için heryer birbirinden bağımsız bir konumlandırma söz konusu.


Florya Sosyal Tesisleri konumu itibariyle hemen sahil yanına kurulu bir alan. Ve bu yönüyle de vakit ayırmaya değer bir hal alıyor. Yemeğinizi yiyebilir, sosyal tesisleri içerisinde yürüyüşünüzü yapabilir, hatta dilerseniz çimlerde oturup keyfinize bakabilirsiniz. Sahil kenarında kurulu olduğu için de sahil hattı boyunca yürüyüş gerçekleştirilebilir. Yani anlık psikolojinize göre alternatifleriniz oldukça fazla.

Restaurant kısmında bütün İBB Sosyal Tesisleri' ndeki gibi aynı menü geçerli. Restaurant ve Cafe kısmı ayrı yerlerde bulunuyor. Belirtelim ki iki yer de deniz manzaralı. Özellikle hafta sonları gitmeyi planlıyorsanız restaurant kısmı için sıra beklemek durumunda kalabilrsiniz, yoğunluktan ötürü. Cafe kısmı için ise self servis sistemi geçerli olduğundan ötürü hızlı ilerleyen bir sistem geçerli olmakla beraber kısmen bir yoğunluk oluşmakta.Yemek alternatifleri olarak birçok Sosyal Tesislerde olduğu gibi kapalı ve açık alan seçenekleri ile birlikte restaurant, cafe ve fast food seçenekleri bulunmaktadır.
İBB Florya Sosyal Tesisleri oldukça geniş bir alana sahiptir. Yemeğinizi yiyebilir ve sonrasında bol oksijenli bir ortamda yürüyüş yapabilirsiniz. Gezinmenizi de ister tesis içerisinde yeşillikler arasından isterseniz de uzunca bir mesafesi olan sahil bölgesinde gerçekleştirebilirsiniz. Buyrunbirkaç fotoğraf ile de görselleyelim durumu:



Son ilave olarak da güzel bir ayrıntı eklemek istiyorum. Eğer bisiklet kullanmayı seviyor ve dolaşmak için tercih etmek isterseniz tesisin sahil kısmında İsbike bulunmakta. İsbike sayesinde bulunan bisikletleri sistemli bir şekilde süreli olarak kiralayarak sonrasında yerine bırakıyorsunuz. Daha detaylı bilgi için https://www.isbike.com.tr sitesine girebilirsiniz.

2 yorum:

  1. Ne kadar güzel bir yer. Fotoğrafraflarda öyle emeğinize sağlık 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. Tam da Florya Sosyal Tesisleri'ne gitmelik zamanlardayız 😁

      Sil